Instruktørkursus

Kurser

Swanteam udbyder løbende førstehjælps- og livredningskurser. Aktuelle kurser kan ses nedenfor.

Se hele kursuskalender her

Vi sammensætter også kurser og uddannelse for personale, medlemmer eller andre grupper, hvor i er med til, at sætte rammerne for jeres behov for redning, sikkerhed og førstehjælp.

> Kontakt os her for, at høre nærmere

Førstehjælp, genoplivning og scenarietræning

Praktiske øvelser og træning med fokus på relevante førstehjælpssituationer som fx blødninger, kramper, forstuvninger, brud, brandsår, forgiftninger mv. samt rig mulighed for at spørge ind til særlige førstehjælpsmæssige forhold og behandlingsmetodikker.

Livreddende Førstehjælp og Åbent Vand Livredning

Vi har udarbejdet et 8-timers kombineret livreddende førstehjælps- og åbent vand livredningskursus til alle med denne funktion indeholdende ca.;

  • 4 timers kursus i livreddende førstehjælp
  • 4 timers kursus i åbent vand livredning

Læs vores infofolder om kurset her.

ERC BLS-instruktørkursus i hjertelungeredning og brug af hjertestarter

Et kursus i hjertelungeredning og brug af hjertestarter af 5 timers varighed kombineret med 7 timers grundlæggende undervisning. Kurset er en blanding af praktisk og teoretisk undervisning hvor testen gennemføres iht. Europæisk Råd for Genoplivnings (ERC) standarder.

Livredder førstehjælp med brugen af medicinsk ilt og spinalstabilisering

Ny national uddannelse og certificering til livreddere i brugen af ilt ved genoplivning af druknede og spinal stabilisering ved vandrelaterede skader på rygsøjlen.

Informationer

Datoer

Datoer og lokationer bliver snart offentliggjort her.

Har du nogle spørgsmål?