Om os

Hvem står bag?

SWANTEAM | Rescue – Safety – Security 
består af et hold dygtige, engagerede og motiverede mennesker som arbejder for, at andre ikke bare lærer fra deres viden og erfaring, men også bliver parat til selv at tage affære når behovet opstår.

                             – Søren ‘Stulius’ Thuesen

SWANTEAM afviklede et kombineret førstehjælps- og livredningskursus for foreningens medlemmer med stor tilfredshed. Der blev udvist professionel adfærd og færdigheder af instruktørerne, og vi vil til enhver tid anbefale SWANTEAM til andre.

Screen-Shot-2017-05-17-at-10.16.05-e1502274200646

Søren Mørup

Chairman - Herning Vandski & Wakeboard Klub

Swanteam har afviklet 1 hjælps kursus på SkyTEM surveys. Det var kompetente, sjove og inspirerende undervisere. Et rigtigt godt kursus med en meget praktisk tilgang til teorien. SkyTEM surveys vil helt sikkert bruge Swan Team igen til 1 hjælps efteruddannelse af vores medarbejdere.

SkyTEM-logo

Jørgen Nissen

Head of Technical Department | SkyTEM Surveys ApS

Vi har brugt SwanTeam som underleverandør til en konkret opgave, hvor vi skulle udarbejde og gennemføre en beredskabsøvelse for en stor international dansk virksomhed. Swan team gik yderst professionelt til opgaven, og fik udarbejdet et øvelsesscenarie der var både kreativt, realistisk og formåede at udfordre øvelsesdeltagerne. Materialet var gennemarbejdet, tilgængeligt og forståeligt for alle deltagere, og det fik scenariet til at forløbe glat. Vi kan kun anbefale Swan team på det varmeste.

Neupart_Logo_til_kant

Jakob Holm Hansen

CEO Neupart - Information Security. Simplified

Forud for vores sommerlejr i 2016 og 2027 stod Søren fra Swanteam for livreddertræningen og certificeringen af livredderne til vandsport. Indtrykket af SWANTEAM er bredt kendskab til både livredning og sikkerhed. Jeg vil bestemt kontakte SWANTEAM igen inden næste lejr eller vandsportsarrangement og kan anbefaler dem gerne til andre.

integration

Karin Hedevang

Frivillig “Sjov Sommer Lejr” | Integrationen, Vejen Kommune

Vi indgik i en undersøgelse/survey som Swanteam lavede omkring farerne ved at arbejde i industrifisk laster. Swanteam interviewede en del lastoptagere i de havnebyer hvor der traditionelt er losset industrifisk i mange år (Skagen, Thyborøn og Hanstholm ) og afdækkede fint både de farer der er forbundet med arbejdet og de holdninger lastoptagerne havde til arbejdet og ikke mindst sikkerheden i forbindelse med dette arbejde. Der blev udarbejdet en fin rapport som beskrev alle aspekter og som gav stof til eftertanke.

FF_logo

Keld Diget

AM Koordinator | FF Skagen

Vi havde brug for en der kunne undervise vores børn i sikkerhed og kontaktede SWANTEAM. Børnene lærte ikke blot, hvordan de skulle redde hinanden, men havde en dag fyldt med sjov og spænding både i og ude af vandet. Selv efter vi var kommet hjem, talte de talte om det. Hvis jeg skal stå for en lejr igen, vil jeg bestemt ringe til SWANTEAM!

kommunevaaben-6

Lonnie Liv Henriksen

Projekt Koordinator | Vejen Kommune

Vi havde Søren fra SWANTEAM til at stå for afviklingen af en førstehjælp og rescue workshop for medlemmer i Dansk Surf & Rafting Forbund. Søren er yderst kompetent og professionel og hans undervisning bære præg af hans mange års erfaring med sikkerhed og redning i vand. Vores deltagere var meget tilfredse med Sørens undervisning og der er ingen tvivl om at vi vil benytte os af SWANTEAM igen i nær fremtid. Søren har efterfølgende kommet med bud på hvordan vi kan arbejde yderligere med sikkerhed og redning i forbundet og det er vi sammen igang med at se nærmere på

Weblogo1

Michael Lindberg

Projektchef | Dansk Surf & Rafting Forbund

Da organisationen flyttede til lokaler på 6.-7. sal fik vi brug for en ny beredskabsplan, der tog hensyn til risici under de nye forhold. SWANteam undersøgte lokaliteterne, interviewede de ansatte og udformede en komplet beredskabsplan med fokus på håndtering af forskellige krisesituationer. De uddannede også en krisestab i førstehjælp og krisehåndtering, samt lavede effektfulde brandøvelser for både de 17 ansatte og de ca. 45 studerende. Vi har været særdeles glade for SWANteams professionelle håndtering af denne opgave, og vi holder fortsat kontakt med dem med henblik på efteruddannelse af krisestab og nye studerende. Varmt anbefalet!

Dansk Bibel Institut logo

Ellen L. Pedersen

Sekretariatsleder | Dansk Bibel-Institut

Vi har anvendt SWANTEAM til efteruddannelse af en lokal livredningstjeneste i Aalborg Kommune i samspil med vedkommende kommunale enhed i 2020. Trods det vel nok vanskeligste år af alle at udbyde kursus/uddannelse, var afholdelsen en succes, med fagligt højt niveau og et praktisk gennemarbejdet program, der var tilpasset omstændighederne. SWANTEAM har udvist omstillingsparathed, kursusfaglige kompetencer på højt niveau og gennemførte en smidig, men også stringent afholdelse. Vi kan anbefale SWANTEAM, og ved ønske om nærmere uddybelse står vi til rådighed herfor.

Screenshot 2022-11-14 at 13.54.15

Johan Lisberg Jensen

Konsulent, DGI Nordjylland

Vores instruktører og rådgivere har erfaring fra bl.a. brand- og redningsberedskabet, præhospitalet og hospitalsvæsenet, forsvaret og kystlivredningstjenesterne.